Home » Producten » Vakantie aanbieding Spanje | Camping Lacus
  • Camping Lacus
VerblijfsbasisLogies
Reisduur7 dagen
LandSpanje
RegioGerona
Plaatsl'Escala
Aantal personen2
ReisorganisatieSuncamp
Aantal sterrenCat.2
Soort acommodatieStacaravan Mars

Vakantie aanbieding Spanje | Camping Lacus

5 van 5

376,00

Reisbeschrijving

Charmecamping op loopafstand van het comfortabele leven
Camping Lacus ligt in een rustige, natuurlijke en schaduwrijke omgeving, vlak bij het strand van Riells in het plaatsje L’Escala aan de zuidkant van de Baai van Rosas in het noordoosten van Spanje.
Midden in de natuur én in het centrum
De charmante terrassencamping beschikt over een natuurlijk meer, Estany de la Poma. Hier kun je een hengeltje uitgooien of lekker aan de kant in de schaduw relaxen. De camping is groen en rustig. Er is geen zwembad en er is geen animatie, maar wel een restaurant, bar en terras. Dit maakt camping Lacus tot een unieke en onvergelijkbare plek: midden in de natuur én midden in het centrum van L’Escala. Zo kun je genieten van het groen in je directe omgeving én van het comfort van alles wat in de buurt is te vinden.
Het goede leven op loopafstand
Op loopafstand van de camping vinden we stranden, een gezellige boulevard, restaurants, winkels en supermarkten. Op het strand zijn parasols beschikbaar en kun je allerlei vormen van watersport beoefenen (kajakken, surfen en varen met een catamaran) en genieten van ander strandplezier. Camping Lacus is daarmee een ideale plek om te ontspannen en om te profiteren van de praktische zaken die een stad biedt.
Gerona en Figueras
Wil je een keer de vertrouwde omgeving van de camping verlaten, in de omgeving is genoeg te zien en te doen. Dit gedeelte van de Costa Brava is bijzonder aantrekkelijk. Niet alleen de stranden, rotsen en baaien, maar ook de badplaatsen in de buurt en de natuur van bijvoorbeeld Parc Natural del Montgrí. Te bezoeken steden zijn Gerona en het Figueras van Salvador Dalí.

Meer informatie of reis boeken

Categorie: