Home » Producten » Vakantie aanbieding Oostenrijk | Camping Ferienparadies Natterer See
  • Camping Ferienparadies Natterer See
VerblijfsbasisLogies
Reisduur7 dagen
LandOostenrijk
RegioTirol
PlaatsNatters
Aantal personen2
ReisorganisatieSuncamp
Aantal sterren*****
Soort acommodatieBungalowtent Blue

Vakantie aanbieding Oostenrijk | Camping Ferienparadies Natterer See

5 van 5

308,80

Reisbeschrijving

Centraal in Tirol aan een eigen binnenmeer
Camping Ferienparadies Natterer See ligt in Tirol, slechts 7 km van Innsbruck. Deze luxe camping in Oostenrijk vind je op een plateau op 830m boven zeeniveau in een groene omgeving aan een eigen binnenmeer. Centraler kan je niet in Tirol zijn!
De TOPI Kids Club voor de allerkleinsten
Op Ferienparadies Natterer See zal je je geen ogenblik vervelen, zo veel is er te doen. Voor de jongste kinderen is er een speciaal animatieteam, de TOPI Kids Club. Daarnaast worden er allerlei toernooien en activiteiten georganiseerd voor de oudere jeugd en de volwassenen.
Wil je een dagje ontspannen? Dat kan op de zonneweide aan het binnenmeer van de Natterer See, maar ook in het restaurant op een van de romantische terrassen.
Mega Aqua Park én heerlijk zwemmeer
Ontdek het ‘Mega Aqua Park´: Roundabout, Action Tower XXL, High Roller, Monkey Bars, Flip und Slope staan garant voor plezier en actie! Hét TOP-hoogtepunt van de zomer voor alle waterratten! De Natterer See is een heerlijk zwemmeer met luchtkussens, waterfietsen en een reuzenglijbaan van wel 66 meter lang!
Grootste miniatuurcaravanverzameling van Europa
De terrassencamping heeft verschillende soorten kampeerplaatsen, maar je kan hier ook een appartement huren. Liefhebbers van miniatuurautootjes zijn hier op de juiste plek: camping Natterer See heeft de grootste miniatuurcaravanverzameling van Europa.
Lekker eten en borrelen in de café-bar-bistro
De afgelopen jaren zijn er veel dingen vernieuwd op camping Ferienparadies Natterer See: het receptiegebouw, de café-bar-bistro, een prachtige lounge op het dak (in de zomer) en het sanitairgebouw. Het schitterende resultaat zal je verbazen!
Het gouden dak in Innsbruck
De omgeving van camping Natterer See leent zich uitstekend voor sportieve activiteiten zoals mountainbiken, rafting en canyoning. Liever een stedentrip? Innsbruck ligt om de hoek en herbergt twee universiteiten, middeleeuwse gebouwen en het beroemde kasteel met balkon met gouden dak.

Meer informatie of reis boeken