/Tohapi Le Neptune
  • Placeholder
VerblijfsbasisLogies
Reisduur7 dagen
LandFrankrijk
RegioPyrénées-Orientales
PlaatsArgelès-sur-Mer
Aantal personen2
Vertrekdatum12-09-2019
ReisorganisatieSuncamp
Aantal sterren****
Soort acommodatieLuxe stacaravan 2 slaapkamers 6 personen

Tohapi Le Neptune

4 van 5

225,00

Reisbeschrijving

Op slechts 350 meter van het Middellandse Zeestrand vind je de prachtige camping Le Neptune. Het mediterrane klimaat zal je zeker bekoren als je in de Franse regio Languedoc-Roussillion bent. Je bent niet ver weg van het Spaanse Catalonië, dit vind je terug in de Catalaanse tradities en de gastronomie en de wijn.
Op Camping Le Neptune is tijdens het seizoen van maandag tot en met vrijdag de Topi Club, speciaal voor kinderen. Ook zijn er voor jong en oud genoeg speel- en sportmogelijkheden op de camping. Daarnaast is er voor iedereen animatie beschikbaar in de vorm van yoga, fitness, cocktailspellen, thema-avonden, groepsspellen en worden er verschillende shows uitgevoerd. Ben je competitief ingesteld? Dat komt goed uit, want dan kun je meedoen aan verschillende sport- en spelwedstrijden. Als dit nog niet genoeg is, zijn er ook in de buurt zijn er zéér veel opties tot activiteiten. Om enkele voorbeelden te noemen; paardrijden, bowlen, een klimbos en een ruime hoeveelheid watersportactiviteiten boren tot de mogelijkheden. Je kunt vlakbij zelfs zweefvliegen, dus avontuur genoeg!
Camping Le Neptune is volledig gericht op jouw vakantieplezier. Het zwembad, in een decor van palmbomen, zorgt voor vele uurtjes waterplezier. ’s Avonds kun je heerlijke momenten beleven in het restaurant of de bar. In de volledig ingerichte stacaravans kun je in alle vrijheid genieten van een vakantie in Catalaanse sfeer.
De camping ligt op anderhalve kilometer van de badplaats Argelès sur Mer, waar je in de vele restaurantjes en bars de avond kunt doorbrengen. Een bezoek aan het paleis van de koningen van Majorca in Perpignan is zeker de moeite waard. In het kuuroord van Amélie-les-Bains kun je ontspannen.

Boek reis