Home » Producten » Vakantie aanbieding Italië | Camping Village Laguna Blu (Calik)
  • Camping Village Laguna Blu (Calik)
VerblijfsbasisLogies
Reisduur7 dagen
LandItalië
RegioSassari
PlaatsAlghero
Aantal personen2
ReisorganisatieSuncamp
Aantal sterren****
Soort acommodatieStacaravan Blu Romantic

Vakantie aanbieding Italië | Camping Village Laguna Blu (Calik)

4 van 5

234,20

Reisbeschrijving

Topbestemming in Noordwest-Sardinië
Camping Calik Blu is geweldig gelegen op Sardinië: tussen de witte duinen en aan de kristalheldere Middellandse Zee, vlak bij de heerlijke stad Alghero. Deze 5-sterrencamping is uitgerust met een zwemparadijs (badmuts verplicht), bar, restaurant, pizzeria, supermarkt, wasserette en nog veel meer! Handig, want alle voorzieningen die je nodig hebt zijn voorhanden op camping Calik Blu.
Vervelen doet niemand zich
Voor de kinderen zijn er spelletjes, een speeltuin en natuurlijk kunnen zij ook bij het leuke animatieteam van camping Calik Blu terecht. Hier vermaken zij zich wel! Ook voor volwassenen is er genoeg te doen: zo zijn er musicalavonden en andere leuke activiteiten. Vervelen doet niemand zich op camping Calik Blu!
Grotten van Neptunus en meer…
Er zijn veel mooie uitstapjes te maken in de omgeving. Wat je zeker niet mag missen tijdens de vakantie op deze camping op Sardinië zijn de Grotten van Neptunus. Deze spectaculaire grotten zijn te bereiken via een mooie boottocht of per auto. Ga ook eens watersporten beoefenen, vogels spotten of vissen. Erg leuk is dat Sardinië veel festivals en activiteiten kent zoals concerten, bootraces, paardenrennen, vuurwerk en parades. Er is dus altijd iets te doen op of rond camping Calik Blu! Bovendien is Sardinië per uitstek een plek om te genieten: cultuur, historie, onaangetaste natuur en een verfijnde keuken wachten op je!

Meer informatie of reis boeken

Categorie: