Home » Producten » Vakantie aanbieding Italië | Camping Oasi
  • Camping Oasi
VerblijfsbasisLogies
Reisduur7 dagen
LandItalië
RegioVenetië
PlaatsSottomarina
Aantal personen2
ReisorganisatieSuncamp
Aantal sterren***
Soort acommodatieStacaravan Maui

Vakantie aanbieding Italië | Camping Oasi

3 van 5

258,20

Reisbeschrijving

Strandvakantie in het noorden van de Adriatische Zee
Camping Oasi ligt direct aan de Adriatische Zee, niet ver van Venetië. Het privéstrand, met een gedeelte voor de honden, vormt het middelpunt van de camping. Er is ook een kleine haven voor plezierjachten! Een geweldige plaats dus voor watersporters die een bijzondere vakantie in Italië willen. Naast de camping kun je waterskiën, windsurfen, (leren) zeilen en diepzeeduiken. Kom je niet met een eigen boot, dan zijn er ook boten te huur.
Op de glijbanen en tussen de waterspeeltjes
Op camping Oasi zijn twee zwembaden. De allerkleinste campinggasten kunnen zich daar uitleven op de glijbanen en de waterspeeltjes. Ook voor de oudere kinderen zijn er op de camping speeltoestellen en er kan gesport worden op de tennisbaan of het basketbalterrein/voetbalveld (tegen betaling). Bovendien kun je bij de manege van de camping ook leren paardrijden of in onze zwembaden zwemlessen en duiklessen volgen.
Probeer eens het beachrestaurant
In het restaurant van camping Oasi kun je een heerlijke Italiaanse maaltijd eten of probeer het beachrestaurant met snacks en service.
Het kleine Venetië en het grote Venetië
Winkels, gezellige terrasjes en restaurants liggen op loopafstand in het toeristische plaatsje Sottomarina. Het historische Chioggia ligt om de hoek en vanuit de haven vertrekken regelmatig boten naar Venetië (40 km). De tocht over zee is al mooi; eenmaal in de stad zul je ogen tekort komen voor de prachtige paleizen, kanalen en pleinen van de stad, die ooit het centrum van de westerse wereld was.

Meer informatie of reis boeken

Categorie: