Home » Producten » Vakantie aanbieding Italië | Camping Europing 2000 srl
  • Camping Europing 2000 srl
VerblijfsbasisLogies
Reisduur7 dagen
LandItalië
RegioViterbo
PlaatsTarquinia
Aantal personen2
ReisorganisatieSuncamp
Aantal sterren****
Soort acommodatieChalet (bungalow) Giada

Vakantie aanbieding Italië | Camping Europing 2000 srl

4 van 5

160,00

Reisbeschrijving

Gezellige camping aan de Italiaanse westkust
Europing 2000 is een gezellige camping aan het strand van de Italiaanse westkust. Tarquinia ligt ongeveer 50 km ten noorden van Rome, tussen de badplaats Civitavecchia en het schiereiland van Porto Ercole in Toscane. In het binnenland liggen de meren van Bolsena en Bracciano. Deze kampeerlocatie is omgeven door een prachtig pijnbomenwoud, zodat je het idee hebt midden in de natuur te kamperen.
Sfeer én comfort
Deze camping in Italië is een geliefde pleisterplaats voor de kampeerder die houdt van comfort. Diverse voorzieningen van Campeggio Europing 2000 zijn onlangs vernieuwd! Het receptiegebouw bijvoorbeeld, maar ook de bestrating, een kinderzwembad en een fitnessruimte (gratis voor gasten in een stacaravan, per kampeerplaats 1 fitnesspasje) zijn van recente datum.
Verkoeling in het water en onder de pijnbomen
In deze zonnige Italiaanse regio is het een groot voordeel dat je de tent of caravan tussen de pijnbomen neerzet, in de schaduw en de gezonde boslucht. Ook de accommodaties liggen heerlijk in de schaduw. Rond het vakantieverblijf is het altijd rustig, want de auto’s mogen niet bij de accommodatie worden geparkeerd! Het zwembad biedt verkoeling en voor de kleintjes is er een peuterbad. De zee zorgt voor nog veel meer plezier!
Relaxen in de Bikini-Bar
Voor jong en oud worden op deze Italiaanse camping veel activiteiten georganiseerd. Je hoeft je geen moment te vervelen op Campeggio Europing 2000. Boogschieten, balsporten, kinderanimatie, een schoonheidssalon, noem maar op. In de twee restaurants kun je genieten van een internationale keuken. En neem ook eens een lekker drankje in de Bikini-Bar.

Meer informatie of reis boeken

Categorie: