Home » Producten » Vakantie aanbieding Frankrijk | Camping Les Fontaines – Ciela Village
  • Camping Les Fontaines - Ciela Village
VerblijfsbasisLogies
Reisduur7 dagen
LandFrankrijk
RegioVaucluse
PlaatsPernes-les-Fontaines
Aantal personen2
ReisorganisatieSuncamp
Aantal sterren*****
Soort acommodatieCiela Confort 2ch 4p

Vakantie aanbieding Frankrijk | Camping Les Fontaines – Ciela Village

5 van 5

447,00

Reisbeschrijving

Vijfsterrenvakantie in de Vaucluse
25 km ten oosten van Avignon ligt Camping Les Fontaines – Ciela Village, een vijfsterrencamping gelegen in Pernes-les-Fontaines, aan de voet van de Luberon en met een adembenemend uitzicht op de Mont Ventoux. Ons team heet je van harte welkom op deze familiecamping op menselijke maat, mooi aangelegd en voorzien van een prachtig waterpark.
Vijfsterrendiensten voor een 100% geslaagde vakantie
Het waterpark beschikt onder andere over een verwarmd zwembad, strand, een jacuzzi, glijbanen, een Diffasplash-waterpark met een peuterbad voor de kleintjes en parasols en ligbedden voor de ontspanning.
Kamperen op menselijke maat
Je kampeert op Camping Les Fontaines – Ciela Village op mooie kale, goed beplante en afgebakende plaatsen. Daarnaast een mooie ruimte met prestigieuze en moderne stacaravans, aangepast aan de behoeften van het hele gezin. Kortom, een warme en familiale sfeer op menselijke schaal waar je je thuisvoelt.
Animatie voor alle leeftijden
Het animatieteam staat garant voor alle soorten activiteiten op de camping en in de omgeving. Vooral in het hoogseizoen is er veel en gevarieerde animatie, waaronder muziek- en thema-avonden. ’s Avonds, na het ontdekken van de wonderen van de Provence, heb je een kleine cocktail op het terras verdiend of een goed diner met lokale producten.
Vaucluse: topbestemming
De Vaucluse is een zonnige bestemming, ligt aan de samenvloeiing van de Provence en de Luberon en heeft alle ingrediënten voor een topvakantie.

Meer informatie of reis boeken

Categorie: