Home » Producten » Vakantie aanbieding Frankrijk | Campéole Les Sirènes
  • Campéole Les Sirènes
VerblijfsbasisLogies
Reisduur7 dagen
LandFrankrijk
RegioVendée
PlaatsSaint-Jean-de-Monts
Aantal personen2
ReisorganisatieSuncamp
Aantal sterren***
Soort acommodatieStacaravan 4/6

Vakantie aanbieding Frankrijk | Campéole Les Sirènes

3 van 5

230,80

Reisbeschrijving

Actieve camping in vakantiegebied Vendée
Camping Campéole Les Sirènes ligt in de Vendée, aan de Franse westkust, te midden van de uitgestrekte staatsbossen van Saint-Jean-de-Monts. Het strand aan de Atlantische Oceaan loopt hier langzaam af op ongeveer vierhonderd meter van zee. Het zwemwater is veilig, ook voor kinderen en niet geoefende zwemmers, dankzij het gebrek aan zeestromingen. En het leuke is: het strand ligt op slechts 700 meter van camping Les Sirènes.
Circus en animatie
Op camping Campéole Les Sirènes is een zwembad met kinderbad, sportterrein, pétanquebaan, tafeltennis. Het bijzondere is dat er in het hoogseizoen een springkasteel en een circustent voor activiteiten worden opgezet. Verder zorgt het actieve animatieteam van camping Les Sirènes voor het nodige vertier voor jong en oud. Knutselen, sportwedstrijden, bingo, dansavonden en karaoke vormen maar een klein deel van het aanbod.
Talloze uitjes in vakantiegebied
Binnen een straal van twintig minuten lopen van Camping Campéole Les Sirènes vind je winkeltjes, een markt, een restaurant en een discotheek. In de omgeving kun je diverse watersporten beoefenen of golfen. Daarnaast kun je leuke uitstapjes maken naar de eilanden Yeu en Noirmoutier, de havenstad Saint-Gilles-Croix-de-Vie en de natuur rond Puy du Fou. Je hebt zeker een heerlijke vakantie op en rond camping Les Sirènes!

Meer informatie of reis boeken

Categorie: