Home » Producten » Vakantie aanbieding Duitsland | Via Claudia Camping
  • Via Claudia Camping
VerblijfsbasisLogies
Reisduur7 dagen
LandDuitsland
RegioBeieren
PlaatsLechbruck
Aantal personen2
ReisorganisatieSuncamp
Aantal sterren****
Soort acommodatieKampeerplaats Comfort

Vakantie aanbieding Duitsland | Via Claudia Camping

4 van 5

215,90

Reisbeschrijving

Kamperen in Allgäu aan smaragdgroene Lechsee
Op Via Claudia Camping in het dorp Lechbruck am See is het echt genieten van het prachtige panorama-uitzicht. Deze camping in Duitsland ligt direct aan de Via Claudia Augusta, de enige Romeinse weg over de Alpen. Het prachtige gebied strekt zich uit langs de pittoreske kustlijn van de smaragdgroene Lechsee.
Comfortabele voorzieningen
Camping Via Claudia beschikt over comfortabele faciliteiten. Kinderen hebben het naar hun zin in de speeltuin, je rust even uit op het terras van het restaurant van camping Via Claudia. Boodschappen doe je in het winkeltje. Sportievelingen hebben veel mogelijkheden op en rond deze camping: boogschieten, tafeltennissen, fietsen, wandelen, voetballen, beachvolleyballen, curling, minigolfen en bowlen.
Vertoeven op en aan idyllisch meer
Het meer op camping Via Claudia is erg leuk. Hier kun je zwemmen, varen en diverse watersporten beoefenen. Een tweede kleiner meer ligt op loopafstand.
Beleef de ongerepte natuur rond de camping met spelletjes en sportplezier tijdens het veelzijdige activiteitenprogramma. Herfstwandelingen, spannend boogschieten, lekker warm zitten bij knetterend kampvuur of meedoen aan een sporttoernooi: op camping Via Claudia verveelt niemand zich.
Onvergetelijke dagbestemmingen
Zelfstandig op pad? In de omgeving van camping Via Claudia is genoeg te doen. Een fietstocht langs de oever van het meer, excursies naar Neuschwanstein, de Wieskerk of wandelen in de Alpen door de mooiste plekjes in de Allgäu: leuk in alle jaargetijden! En vergeet dit ook niet: een bezoek aan München, een uitgebreid golftoernooi of een historische boottrip. Een onvergetelijke vakantie is gegarandeerd op camping Via Claudia.

Meer informatie of reis boeken

Categorie: