Home » Producten » Vakantie aanbieding Duitsland | Knaus Campingpark Viechtach
  • Knaus Campingpark Viechtach
VerblijfsbasisLogies
Reisduur7 dagen
LandDuitsland
RegioBeieren
PlaatsViechtach
Aantal personen2
ReisorganisatieSuncamp
Aantal sterren****
Soort acommodatieKampeerplaats

Vakantie aanbieding Duitsland | Knaus Campingpark Viechtach

4 van 5

246,00

Reisbeschrijving

Kamperen in het Beierse Woud
Knaus Campingpark Viechtach ligt in het luchtkuuroord Viechtach. Hier kom je bij van alle dagelijkse beslommeringen en rust je heerlijk uit. De prachtige ligging van Knaus Campingpark Viechtach (in het Beierse Woud) werkt hier zeker aan mee. Maak eens een wandeling door de mooie bossen!
Speciale voorzieningen voor honden
Op Knaus Campingpark Viechtach is van alles te beleven, een binnenzwembad, sauna en diverse sportmogelijkheden: je kunt op de camping tennissen, tafeltennissen en beachvolleyballen. De kinderen vermaken zich opperbest in de speeltuinen. Honger gekregen van de buitenlucht? Prik een vorkje in het restaurant of in de snackbar. Er zijn speciale voorzieningen voor honden, zoals een omheinde kampeerplaats, hondendouche en een agility parcours.
Natuur , cultuur en activiteiten
In de buurt van deze camping in Duitsland kun je paardrijden, fitnessen, skiën en minigolfen. Fietsen zijn te huur op de camping. Bezoek ook een aantal leuke dorpjes en musea in de omgeving; zo is er een zomerrodelbaan, belevenispark, kristalmuseum en nog veel meer. Kunstruimte ‘de Glazen Schuur’ is zeker de moeite waard! Ook vinden er in de buurt van Knaus Campingpark Viechtach regelmatig leuke markten, voorstellingen en andere activiteiten plaats.

Meer informatie of reis boeken

Categorie: