Home » Producten » Vakantie aanbieding Duitsland | Knaus Campingpark Lackenhäuser
  • Knaus Campingpark Lackenhäuser
VerblijfsbasisLogies
Reisduur7 dagen
LandDuitsland
RegioBeieren
PlaatsLackenhäuser
Aantal personen2
ReisorganisatieSuncamp
Aantal sterren****
Soort acommodatieKampeerplaats

Vakantie aanbieding Duitsland | Knaus Campingpark Lackenhäuser

4 van 5

196,00

Reisbeschrijving

Op zoek naar een gezonde kampeervakantie in Duitsland? Dan is camping Lackenhäuser in Beieren de plek, ook in de herfst- en wintermaanden. Niet alleen vanwege de schitterende omgeving in Zuid-Duitsland, de regio rond Passau aan de Donau en het begin van het Woud van Bohemen, dat helemaal doorloopt tot ver in Tsjechië. Dat betekent: eindeloze bossen waarin u kilometers kunt wandelen zonder iemand tegen te komen. Maar ook omdat op campingpark Lackenhäuser alle faciliteiten aanwezig zijn om uw lichaam en geest te verwennen. Zo is er een masseur, een overdekt (verwarmd) zwembad, sauna, solarium, kuurbaden en een praktijk voor natuurgeneeskunde.
’s Winters is dit een heerlijke plek om te skiën of langlaufen in de zuivere berglucht van het Beierse Woud. Het terrein heet niet voor niets ‘campingpark’: u kampeert hier echt in een parkachtig landschap. Ook ’s winters is het een prachtig gebied om te wandelen en u te ontspannen. De inwendige mens komt niks tekort: er is een goed restaurant met Beierse keuken aanwezig.
’s Zomers kunt u een duik nemen in het natuurbad, met een groene ligweide om lekker te zonnen. Voor de kinderen is er een minigolfbaan, speeltuin, kegelbaan en beachvolleybal. Onder begeleiding ponyrijden kan ook. Voor een vakantie met totale ontspanning voor lichaam en geest zit u hier helemaal goed! Als u een paar kilometer rijdt, bent u in het westen van Oostenrijk en ook de grens met Tsjechië is vlakbij.

Boek reis

Categorie: