Home » Producten » Vakantie aanbieding Duitsland | Knaus Campingpark Hennesee
  • Knaus Campingpark Hennesee
VerblijfsbasisLogies
Reisduur7 dagen
LandDuitsland
RegioNoordrijn-Westfalen
PlaatsMeschede
Aantal personen2
ReisorganisatieSuncamp
Aantal sterren*****
Soort acommodatieKampeerplaats

Vakantie aanbieding Duitsland | Knaus Campingpark Hennesee

5 van 5

196,00

Reisbeschrijving

Camping Hennesee ligt midden in de heuvelachtige regio Sauerland, aan een mooi meer bij het plaatsje Meschede. Naast water vindt u op deze camping uitgestrekte bossen en veel typisch Duitse plaatsjes. Een heerlijke omgeving om lange wandelingen of fietstochten te maken, lekker langs de oever van het meer te lopen of op een andere manier actief vakantie te vieren.
Op Camping Hennesee zelf kunt u genieten van het overdekte en verwarmde zwembad met sauna of anders spelletjes en boeken lenen. In het hoogseizoen biedt een animatieteam veel vermaak voor kinderen en volwassenen. Op het meer kun je windsurfen en andere watersporten beoefenen, zoals bijvoorbeeld vissen. Ook op de camping zijn veel mogelijkheden voor een actief dagje: golf, tennis, volleybal en minigolf.
In de buurt van Camping Hennesee zijn er talloze steden te bezoeken en veel culturele bezienswaardigheden om tijdens een dagje uit van te genieten. U zult versteld staan van de schoonheid van de omgeving, aan de Hochsauerland Höhenstraße! Niet zo heel ver van het stedelijke gebied Dortmund-Essen-Köln zit u al meteen midden in de groene natuur. Net ten oosten van Nordrhein-Westfalen ligt bovendien de bosrijke deelstaat Hessen.

Boek reis

Categorie: