Home » Producten » Vakantie aanbieding Duitsland | Knaus Campingpark Bad Dürkheim
  • Knaus Campingpark Bad Dürkheim
VerblijfsbasisLogies
Reisduur7 dagen
LandDuitsland
RegioRijnland-Palts
PlaatsBad Dürkheim
Aantal personen2
ReisorganisatieSuncamp
Aantal sterren****
Soort acommodatieKampeerplaats

Vakantie aanbieding Duitsland | Knaus Campingpark Bad Dürkheim

4 van 5

196,00

Reisbeschrijving

Camping Bad Dürkheim is sprookjesachtig gelegen midden in de wijnvelden in Zuid-West Duitsland, in het Paltser kuuroord Bad Dürkheim. Hier komt u helemaal tot rust en als u van wijn houdt, zit u hier natuurlijk helemaal goed! Deze Duitse wijnstaat wordt dan ook het Mekka van de wijnliefhebbers genoemd.
Op de camping zelf is van alles te doen voor jong en oud. Kinderen hebben de tijd van hun leven op de kinderboerderij en in de speeltuinen, u gaat wellicht liever stomen in de sauna, paardrijden (er is een heuse Western-ranch!), vissen, (tafel)tennissen, voetballen, of beachvolleyballen. Wat echt in het oog springt is het grote zwemmeer met strand en ligweide. Hier is het heerlijk toeven op warme dagen!
Ook de inwendige mens komt niets tekort op camping Bad Dürkheim. Zo is er een restaurant met terras, een snackbar en een winkel. In de buurt van deze camping in Duitsland zijn diverse buiten- en binnenzwembaden te vinden.
Het heuvelachtige landschap van de regio Rheinland-Pfalz is heerlijk om te wandelen of mountainbiken. Dicht bij de Knaus Campingpark Bad Dürkheim liggen de steden Worms, Speyer en Heidelberg. Leuk voor een dagtocht! Daarnaast kunt u genieten van een dagje wellness, casino, museum, golfen of de schitterende burchten bezoeken! Ook vinden er in de streek regelmatig (wijn)feesten plaats.

Boek reis

Categorie: