Home » Producten » Vakantie aanbieding Duitsland | AZUR Cp-park Wertheim am Main
  • AZUR Cp-park Wertheim am Main
VerblijfsbasisLogies
Reisduur7 dagen
LandDuitsland
RegioBaden-Württemberg
PlaatsWertheim am Main
Aantal personen2
ReisorganisatieSuncamp
Soort acommodatieBungalowtent Coral

Vakantie aanbieding Duitsland | AZUR Cp-park Wertheim am Main

297,00

Reisbeschrijving

Camping Wertheim am Main ligt op een schilderachtig plekje aan de oevers van de rivier de Main, je kampeert direct aan het water onder bomen en op gras. Het oude stadje Wertheim, met een imposante burcht hoog boven de rivier, ligt op de grens van Baden-Württemberg en Beieren. De Main is de grens tussen beide deelstaten.
Vanaf Campingpark Wertheim am Main ben je zo in het centrum van het stadje. Dat is heel makkelijk, want je loopt gewoon naar de Altstadt met vakwerkhuizen, de historische marktplaats, winkels voor je boodschappen, restaurants en het glasmuseum. Vanaf de camping heb je direct toegang tot het Erlebnisbad Wertheim. Dit zwembad met meerdere baden ligt precies tussen camping en stadje in. Op het vlakke campingterrein staan veel bomen en het geheel wordt goed onderhouden. Voor de kinderen zijn er een speeltuin, veldjes voor volleybal, basketbal en voetbal en je kunt altijd je hengel uitgooien in de rivier, op loopafstand van je eigen tent, caravan of camper.
Bij het kasteel van Wertheim ben je zo, met mooi uitzicht op de rivier. Omgekeerd kan natuurlijk ook: vanaf een rondvaartboot op de Main zie je de omgeving met heel andere ogen. In dit landelijke gebied, waar de Tauber in de Main uitmondt, is veel te zien: de wijngaarden aan de kronkelende loop van de rivier, typisch Duitse stadjes, de toeristische route de Romantische Straße en de grotere steden als Heidelberg en Würzburg.

Meer informatie of reis boeken

Categorie: