Home » Turkije bedankt en papa en mama ook!

Turkije bedankt en papa en mama ook!

Als beheerder van meerdere vakantiesites heb ik het voorrecht om als 1 van de eerste de beschikbare reizen te bekijken. Maar is dat wel een voorrecht? Ik bedoel zet een kind in een snoepjes winkel en zeg dan: kies maar 1 snoepje uit! Uit ervaring weet ik dat dat niet gaat lukken!

Zo ook met vakanties uitzoeken. Vorig jaar zijn wij niet weggeweest (had dus extra lang de tijd om iets uit te zoeken) en dit jaar zou bijzonder moeten worden, want Dean (1,5) gaat voor het eerst mee! Dat wordt dus een helse vakantie, want hij kan sinds een tijdje heel goed (weg) rennen! Als dat maar goed gaat.

We moesten dus op zoek naar een bestemming waarbij een kind niet gaat rennen maar juist word vermaakt met alles om zich heen, en dat is gelukt!

We hebben gekozen voor Turkije en dan Splashworld in Side! 12 dagen (helaas wel gebonden aan de schoolvakanties)

Daar aangekomen wisten we niet wat we zagen: alles voor zowel de kinderen (glijbanen) als voor de ouderen (genietend van een hapje en een drankje).

Na de eerste dag volledig uitgeput te zijn door het reizen en het wachten, bracht ik in de avond dochter Marissa (6 jaar) naar bed. Moe en voldaan waren haar laatste woorden voordat ze in slaap viel: “Dank je wel papa en mama dat we naar Turkije mochten en dank je wel Turkije!”

By | 2019-10-03T22:04:50+00:00 september 5th, 2019|Geen categorie|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. AffiliateLabz 16 februari 2020 at 06:31 - Reply

    Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂

Leave A Comment