/Disclaimer
Disclaimer 2019-03-12T21:12:18+00:00

Vakantieuitzoeken.com en de AVG, hoe zit het precies?

Op 25 mei 2018 is de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in gegaan daarom onze disclaimer. Uw privacy rechten worden met de AVG versterkt. Deze wet geldt voor alle bedrijven en organisaties die persoonsgegevens vastleggen en verwerken. Vakantieuitzoeken.com verwerkt echter geen persoonsgegevens van u en legt ze ook niet vast. Uw persoonsgegevens worden ook niet gebruikt voor andere doeleinden.

Vakantieuitzoeken.com stelt bezoekers enkel in staat om eenvoudig de door hen gewenste vakanties uit te zoeken en informatie over reizen van verschillende reisorganisaties te verkrijgen.

De bezoeker kan de gevonden vakanties zelf onderling vergelijken en direct online reserveren via www.vakantieuitzoeken.com bij de betreffende reisorganisatie.

De inhoud van de door Vakantieuitzoeken.com gepubliceerde pagina`s is afkomstig van derden. Vakantieuitzoeken.com is dan ook niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de inhoud.

Wij zijn niet verantwoordelijk indien de producten, diensten en/of de leveranciers niet voldoen aan de door de consument gestelde verwachtingen. Uiteraard is ons streven wel om alleen de meest betrouwbare reisorganisaties hun diensten te laten aanbieden.

De gebruikers van de website Vakantieuitzoeken.com bezoeken onze website geheel op eigen risico. Vakantieuitzoeken.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele ontstane schade ontstaan door gebruik te maken van onze website.

De afhandeling van via Vakantieuitzoeken.com gevonden reizen komt geheel voor rekening van de door de bezoeker geselecteerde aanbieder(s).

Mocht u naar aanleiding van deze disclaimer nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag.

U kunt hiervoor gebruik maken van onze contactpagina.