/Contact
Contact 2019-07-09T22:35:57+00:00

Neem contact met ons opActievoorwaarden “Retourprovisie”

Tijdens deze actie is het mogelijk om jouw vakantie nog goedkoper te boeken!

Hoe werkt het?

Wanneer jij een boeking definitief maakt van jouw vakantie via onze website bij een reisorganisatie (genoemd op de pagina “Reisorganisaties & partners”, dan kun je 50% van de aan ons uitgekeerde commissie retour ontvangen op jouw bankrekening.

Wanneer je je boeking definitief  hebt afgerond bij de door jouw gewenste reisorganisatie dan ontvangen wij een automatische email  met de melding dat er een salestransactie heeft plaatsgevonden op ….(tijdstip en datum van de boeking), met een commissie van ……(bedrag) afkomstig van ……… (de door jou gekozen reisorganisatie).

(NB: er staan in de automatische melding cf de AVG wetgeving geen persoonlijke gegevens van je zoals, NAW, BSN of reisdatum en reisduur, dus maak je geen zorgen over misbruik van gegevens.)

Stuur ons na je definitieve boeking een email (of maak gebruik van onderstaand contactformulier) met gegevens van je boeking zoals boekingsdatum, reissom en de betreffende reisorganisatie waar je hebt geboekt. Wij controleren dan vervolgens alle gegevens en nemen dan spoedig contact met je op voor de verdere afwikkeling.

Heb je een vraag of opmerking voor ons of kunnen wij je ergens anders mee van dienst zijn, dan helpen wij je graag.

Je kunt contact met ons opnemen per email info@vakantieuitzoeken.com of door gebruik te maken van het onderstaand contactformulier.

Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Ook tips en ideeën zijn van harte welkom. Alleen dan kunnen wij er voor zorgen dat alles naar tevredenheid is.

Heb je een klacht over een geboekte vakantie via onze website, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met de betreffende reisorganisatie. Houd dan het reserveringsnummer van de boeking bij de hand.

Als je als reisorganisatie jouw aanbod ook op onze site wilt plaatsen, dan kun je gebruik maken van het contactformulier. Samen bekijken wij dan de mogelijkheden.